Saturday, December 1, 2012

Jee Joulu Tulee!

Jeeee joulukuu on vihdoin alkanut! Rakastan joulua vuosi vuodelta aina vaan enemmän Vielä muutama vuosi sitten en ollut mikään joulufriikki, vaikka tietenki tykkäsin siitä, mutta nyt oon niin yli-innoissaan tästä koko joulusesongista. Joulukalenterin suklaat on valitettavasti jo ahmittu lokakuun puolessa välissä (en ymmärrä miten äiti luuli että se säilyis mulla tähän asti), mutta ei se niin haittaa kun oon alottanu (tuhannen kerran) "terveellisen elämän" vihreää teetä juoden ja salaattia rouskuttaen.

Oon päättänyt vihdoin, että uhraisin mun kovalla raatamisella ansaittuja dollareita mustiin kiilanilkkureihin joita oon kuolannu jo pari vuotta, ja koska meidän perheellä on viikonloppureissu New Yorkkiin edessä niin päätin, että ostaisin ne sitä ennen. Pyörin sit tuolla kaupoilla tänään nelisen tuntia ja löysin kyllä ihanuuksia, mutta aina niissä oli joku "vika" (mm. hiukan väärä koko, liian korkea/matala korko, väärän väriset yksityiskohdat jne.) ja oon päättänyt että tällä kertaa ostan just enkä sinnepäin niiinkun oon aina ennen joten suuntasin pettyneenä itku kurkussa kotiin ruokakaupan kautta.

Sunnuntaisin on mun vuoro tehdä perheelle ruokaa, vaikkakin tää on toteutunu ehkä kerran kahden vuoden aikana :D Nyt oon jostain syystä tiuskinu isukille joka asiasta vaikken tahtoisi edes niin haluan siitä hyvästä tehdä tällä viikolla kunnolla tän ateria projektin. Eilen illalla suunnittelin pitkään ruokaa joka on tarpeeksi ruokaisa mun veljille, tarpeeksi "hieno" vanhemmille, sekä tarpeeksi kevyt ja helppotekoinen mulle. Huomenna on siis luvassa täytettyjä paprikoita ja vadelma kiisseliä jälkiruuaksi! Saa nähä mitä tästä tulee, en oo nimittäin ikinä ollut ruuan laiton tai varsinkaan leipomisen ystävä. Perus ruuat kuten spagetti jauhelihakastikkeella tai riisi ja valmiiksi marinoitu kana onnistuu helposti, mutta oon kai vaan liian laiska kaikkien savulohipasta  "erikoisuuksien" tekemiseen. Haluan kyllä opetella tekemään vaikka mitä, mutta oon sellanen joka tykkää opetella omassa rauhassa ja vasta kun on varma jostain niin esittää/tarjoilla/näyttää se muille, joten mulla on suuret suunnitelmat omaan kotiin kun pääsen muuttamaan.




Ei mul muuta, nauttikaa ensimmäisestä adventista! Ja varautukaa vielä moneen jouluaiheiseen postaukseen..

♥:llä Julia

Ps. Katoin äsken elokuvan nimeltä Charlie St. Cloud ja aikoinaan kun se tuli nii aattelin että vois ehkä kenties joskus kattoa sen, ja nyt teki mieli nyyhky elokuvaa niin päädyin tuohon ja ah oli paljon parempi ku olin odottanu! Tykkäsin kovasti, ja vaikka yleensä en Zac Efronista niin välitäkkään niin tässä tykkäsin hänen esityksestä. Jeejee oke nyt nukkumaan äkkiä heihei taas :)

9 comments:

  1. myydääks Amerikaski muumimukeja? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha eei noi on iha suomesta tuotuja :)

      Delete
    2. No sitä mäki vähä aattelin:D

      Delete
  2. Ihanan mielenkiintoinen blogi :)

    nennukkka.blogspot.fi

    ReplyDelete
  3. Hei mä tein viime vuon esitelmän tost leffasta, se oli kyl oikeesti hyvä! :) Ja btw tykkään tosi paljon tästä sun blogista!

    ReplyDelete
    Replies
    1. aijjaa siistiä! joo nii se oliki!! ja voi vitsit kiitti tosi paljon :)

      Delete
  4. Siisti toi banneri!:D

    http://mannnan.blogspot.fi/

    ReplyDelete
    Replies
    1. oi kiitti! :) välillä ite tykkään,välillä en mutta annan sen nyt olla siinä :D

      Delete