Friday, December 7, 2012

Onneksi Olkoon Suomi!

Ah itsenäisyyspäivä on ihana! Toivottavasti kaikilla oli kiva päivä ja onneksi olkoon kaikille tuoreille ylioppilaille!

 Taas on pitäny niin kiirettä, että oli pakko ilmoittaa töihin etten vaan kykene enään tulemaan ennen maaliskuuta kun kisakausikin on ihan nurkan takana nyt. Tein siis kuten kuka tahansa järkevä juuri työnsä lopettanut ihminen tekee: shoppailemaan! Tämähän on myös loistava keino poistaa pientä surumielisyyttä mitä on ollut tässä alkuviikon ajan. Niitten kenkien etsiminen sai mussa heräämään sen himoshoppaajan jota oon yrittäny hilllitä ja löysinkin ihanat kengät, ja tietenkin sitten piti ostaa takki joka sopii kenkiin, laukku joka sopii takkiin, ja muutama paitakin eksyi kassiin. Oon kyllä tosi tyytyväinen ostoksiin, tosin takki on vaan vähän sinne suuntaan mitä oisin halunnut, mutta ei ollu oikee vaihtoehtoja ja yli 60% alennukessa tuo oli...

Kotona tein sitten itelle eväät kalakeitosta, salaatista, teestä ja suklaasta ja pistin linnanjuhlat pyörimään tvkaistalta! Niitä katsellessa menikiin ilta ja voi vitsit musta sitä on niin ihana katsoa vaikka vähän harmittikin ettei Tarjaa enää ollut kun siihen on niin tottunut tässä vuosien varrella. Jo pelkästään ulkomailla asuminen saa musta tosi isänmaallisen, ja kun lisää siihen suomen 95 v synttärit nii huhhuh teki mieli vaan huutaa ympäriinsä suomen parhautta päivällä :D Hillitsin kuitenkin itseni ja pistin kouluun vaan kesällä Citymarketista ostetun suomipaidan päälle (myöskin mun pikkuveljet laittoivat omat suomipaidat päälle) ja twiittasin menemään ylpeyttäni.

Huomenna lähdemmä New Yorkin suuntaan viikonlopuksi ja toivon kovasti, ettei siellä satais koko aikaa niinkun on luvattu :( Noh ootan kuitenkin innolla vaikka en kyseisestä kaupungistä erityisesti tykkääkkään, se vaan on vähän turhan kiireinen ja täysi mulle Rovaniemen tytölle. Tässä oon yrittäny pakkailla huonoin tuloksin joten pitäs varmaan jättää löpinät tähän ja yrittää saada tavarat kasaan koska hups lähtö on jo 8 tunnin päästä!

Tässä vielä vähän kuvia näistä mun ostoksista ja kaikestä muustakin :)
4 comments:

 1. wonderful toi pitsipeplum <3

  ja liityin kanssa sun lukijaksi! (:

  mmilya.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo oli aivan pakko ostaa vaikka olikin turhan kallis, rakastan!! :) hih kiva kiitos! :)

   Delete
 2. Onks sul siis twitter? Jos on ni mil nimel? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. on joo! linkki on tossa sivupalkissa vähä niinku mun kuvan alla, mutta nimimerkki on siis JuliaAnnina :)

   Delete