Tuesday, December 25, 2012

Minun Jouluni


Voi että, oli aivan täydellinen joulu! Ei ollut riitoja(johtuen varmasti ainoastaan tuon toisen pikkuveljen korkeasta kuumeesta), ruoka oli hyvää, lahjat mieleisiä ja luntakin sateli aattona päivällä, tosin se suli maahan osuessaan. 10 pistettä ja papukaija merkki sille joka tunnistaa tuon elokuvan tuosta telkkari/tietokone kuvasta :p Mun ehoton lemppari jouluelokuva, joka on aina pakko katsoa! Katottiin myös Joulupukki ja Noitarumpu ja hirveesti lapsuusajan musitoja toi mieleen!Toivottavasti kaikkien teidänkin joulut meni rauhallisissa tunnelmissa ja saitte olla rakkaitten kanssa.  Tämä tyttö jättää löpinät sikseen ja lähtee nyt peittojen alle uusissa taivaallisen pehmeissä pöksyissä voimia kerämään seuraavaan päivään.

12 comments:

 1. How the Grinch Stole Christmas? :-D

  ReplyDelete
 2. Ihana blogi ja upeita kuvia (:

  hheiddiii.blogspot.fi

  ReplyDelete
 3. oot kaunis ja hienoja kuvia !(:

  ReplyDelete
 4. onks sulla aksenttii ku puhut enkkuu? Mietin vaan et jos oot asunu siellä joskus ihan pienenäkin jo, niin ootko oppinu sen sillee täydellisesti :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hmm jotkut sanoo, että ne huomaa aksentin mutta toiset taas sannoo ettei ois arvannu etten oo amerikkalainen. mutta teen enkun kielistä videopostausta tässä lähivikkoina tai kenties lähipäivinä joten stay tuned ja voit päättää sit itse mitä mieltä oot :))

   Delete
 5. Tykästyin sun blogiin ihan hurjasti, voisin jäädä lueskelemaan tätä!
  +Vähän randomisti voisin heittää sulle haasteen. Täytä jos yhtään kiinnostaa :-) Löytyy tuolta!

  http://sshamandalie.blogspot.fi/2012/12/haastetta-pukkaa.html

  ReplyDelete
  Replies
  1. oiii tosi kiva kuulla! :) mäpä käyn kurkkaamassa, oon vähän huono noita haasteita tekee, alotan aina mutta sitte jää kesken :D mutta kiitoksia! :)

   Delete
 6. Tosi kiva blogi ja oot muuten tosi nättikin vielä! Ja kirjoitat tosi kiinnostavasta aiheestakin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hihii kiitos kiitos! :) kiva kuulla aina, että jollakin kiinnostaa lukea tällästä! :p

   Delete