Thursday, December 13, 2012

Rectus Abdominis

Plääh taas oon kuluttanut koko illan stressaamiseen, mutten oo tehnyt mitään sen eteen! Mietin vaan kuinka pitäis tehdä sitä ja tätä. Mulla ois niin paljon asiaa tännekkin, mutta nyt päädyn tälläseen pikapostaukseen kisakauden alusta!

Kauden ensimmäiset kisat mun joukkueella on siis nyt lauantaina ja vaikka taidetaan olla ainut joukkue meidän sarjassa (joka ei oo tällä mitenkään harvinaista) niin pitää sitä näyttää edustavalta! Oon nyt pyrkinyt syödä mahdollisiman vähäsuolaisia ruokia ja juoda paljon vihreää teetä ja vettä parin viikon ajan ja oon tosi ylpeä mun itsehillinnästä muutamaa viime päivien lipsahdusta lukuunottamatta! Oon syönyt mielettömät määrät kurkkua (nam, mun lemppari vihannes ehdottomasti!!!) ja ananasta välipaloiksi. Myös keitettyjä kananmunia ja kaikenmaailman herkkusieni-tomaatti murskia ja porkkanasosekeittoja oon tekassu ja tullut yllättävän hyviä vaikka mitenkään en maustanut, vaan ihan 100% vihannesta. 

Oon myöskin yrittänyt saada ittestäni vähemmän vitivalkoista, ja kuten varmastikkin moni on kokenut, itseruskettavilla läträttyäni näytän yksinkertaisesti keltaselta..Noh cheer- maailmassa sekin on parempi kun olla valkoinen, sillä kommentit "party like a white girl" tai "dance like a white girl" on aika isossa huudossa meidän seurassa ja nehän ei ole missään nimessä kehuja ole ;D

Kisoihin suunnataan aika hyvin mielin ja toivottavasti kaikki sujuu ongelmitta! Ainiin ja onneksi olkoon vielä kaikille suomalaisille cheekuille viime viikonlopun sm-kisoista! En oo vielä kerennyt hirveästi ohjelmia katsomaan läpi, mutta ehkä tässä jossain vaiheessa senkin kerkeän tehdä :)

Nyt rupean ahkeraana oppilaana opiskelemaan ihmiskehon lihaksia huomista koetta varten, jospa se auttais muakin jonkinsortin sikspäkin hankintaan!Moikkamoi!
8 comments:

 1. voi oon onnellinen sun puolesta, oot kyllä hillinnyt ittes aika hyvin! :) ite yritän nyt 10pv jouluun ajan kans juoda vihreää teetä :)

  mmilya.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. jep ei se helppoa oo, ruoka vaa on nii hyvää! :D joo siis sehä on just tosi terveellistä että vaikka teetä oon aina vihannu nii oon nyt oppinu sitäki juomaan :)

   Delete
 2. Onnee kisoihin!!<3:)

  ReplyDelete
 3. härtsi sää oot lihastunu t. rakas anskusi

  ReplyDelete
  Replies
  1. hehe helouuu!♥ vahan tassa pikkuhiljaa joo :p

   Delete
 4. Oliko tuo doven itseruskettava mistään kotosin?;o

  ReplyDelete
  Replies
  1. noo ei se mikäään supertehokas ollut, aika sellanen perus tuote :) että vähäsen ehkä oranssihtava tulos, mutta mulla ainakin kaikista tulee sellanen.. mutta sen tuoksu on ainaki 100 kertaa parempi ku ton tummemman nivea purkin :D

   Delete