Friday, December 14, 2012

My Grown Up Christmas List21 comments:

 1. Hei kyselen vaa sellast asiaa et jos mä lähen 9 luokan jälkee jenkeihin ja kävisin niiku ekan jatko-opiskelu vuoden (kirjotetaaks noin?:D) siel ja sit loppu koulu suomes, et mennääks siel samaa aikaa kouluu ku suomes, eli saman ikäsenä et mun ei tarviis käydä vaik ysii siel uusiks tai jotain?:D Koita saada jotain selvää tostki tekstist:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä mennään yleisesti ottaen 6 vuotiaana kouluun, mutta jos oot käyny 9 luokan suomessa nii sut laitetaan täällä mitä luultavimmin yksinkertasesti 10 luokalle, eli periaatteessa vuotta nuorempien kanssa. Mutta ei sun tarvi mitään uusiksi käydä oikeastaan :) Näin ainakin täälläpäin tehtiin, käytännöt vaihtelee tosin paljon ympäri maata :) Toivottavasti oli apua!

   Delete
  2. Juu oli, kiitos!<3 :)

   Delete
 2. Mitä cheerleading kenkiä jenkeissä yleensä käytetään ja tiedätkö pystyykö niitä tilata Suomeen? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riippuu tosi paljon etta minkalaista cheerleadinkia harrastaa, mutta esim tassa mun lajissa eli allstarissa jossa on pehmea spring floor mattona, surinosa kayttaa Nfinityn kenkia. Nuo tuossa kuvassa on Nfinity Evolutionit, vaikkakin nyt on tullut uus malli mutten tykkaa siita nii paljon :) Kylla varmasti voi tilata suomeen jos vahan googlailee ja esimerkiksi amazonista yms taitaa loytya. Hogh school/college cheerissa jossa on kovempi matto niin kaytetaan tukevampia kenkia yleensa, mutta niista en oikeen tieda sitten. Toivottavasti oli edes jotain apua kysy vaan viela jos viela on jotain mielessa! :)

   Delete
  2. En tiedä että millasta mattoa sun seurassa Suomessa käytettiin, mutta jos tiedät, että millanen on esim. se perus kisamatto Suomessa niin onko se niinkun tollanen spring floor vai kovempi? :)

   Delete
  3. Suomen kisamatto on siis sellanen kova :)Mutta siis kai nyt noita Nfinityjakin voi siina kayttaa mutta joku suomalainen sano tuolla demissa, etta naa ei ois tarkotettu niin kovalle matolle, en sit tiia omasta kokemuksesta mitaan kuitenkaan :)

   Delete
  4. Okei kiitos vastauksista :)

   Delete
 3. tee hei joskus videopostaus enkuks :)

  ReplyDelete
 4. Tuli vaa mielee äsken tällai tyhmä kysymys, et eiks amerikkalaises näppäimistös oo ollenkaa Ä ja Ö kirjainta? :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei oo :) muutenki jotkut merkit on eri kohissa näppäimistössä nii menee helposti sekasi :D

   Delete
 5. Miten te päädyitte Jenkkeihin ku eiks siel saa yleensä olla jotain 3 kuukauttaa vaa sillee 'huviksee' ilman mitää työtarjoust vaik? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo näin on, me ollaan juurikin isän työn takia täällä :)

   Delete
  2. vitsi oikeest oon niiiiiiin kateellinen sulle! Haluun kans sinne asuu<3 :D

   Delete
  3. haha ei tää nyt niiin mahtavaa oo, turhaan kadehdit! :)

   Delete
 6. Seuraa mua twitteris takasin, pliis.. :)
  @juliabieber3636

  ReplyDelete
 7. ootko asunu jossain muuallakin ku suomessa ja usassa?

  ReplyDelete
  Replies
  1. en ole :) mutta oon siis asunut kolme kertaa erissa kaupungeissa taalla usassa

   Delete