Sunday, October 21, 2012

Viikon Loppua

 Hellurei!

Torstaina kävin siis ensimmäistä kertaa äänestämässä! Oli sinänsä iha jännää ku ulkomailla pääsi senkin kokemaan. Mentiin suomen lähetystölle tuohon DC:hen ja käännettiin autoki USA:n Vice Presidentin Joe Bidenin porteilla, no big deal.. Se on nii ihana tunne aina astua lähetystöön ku heti olo on ku ois suomessa! Niin rauhallista ja kotoista ah. Ja saa jutella muille suomalaisille! Se on aika luksusta täällä.


Suomen lähetystön vieressä on Vatikaanin lähetystö ja siinä edessä seisoo vanhempi herra joka päivä (14 vuoden ajan jo!) protestoimassa katolista kirkkoa vastaan, koska joku pappi oli käyttänyt häntä hyväksi ollassaan 15-vuotias. Aika surullista sinänsä, koska huomaa kuinka syvät traumat on asiasta jäänyt kun näin paljon aikaansa asiaan uhraa. Hän sanoo, että tää on jotain mitä hänen on vain tehtävä. Hmh.


Tää lauantai päivä meni ihan hujauksessa ohi ku tehtiin pikkunen reissu tuonne Shenandoah National Park:in Skyline Drive:ille kattelemaan ruskaa! Ei kyllä oltu ihan ainoita, jotka oli tänään päättäny sinne lähteä nimittäin ruuhkaa oli molempiin suuntiin mentäessä sen verran, että meinas hermo mennä pahemman kerran, vaikka ohan tähä automäärään jo totutellukki parin vuoden ajan. Silti, kun reilu sadan kilsan päässä käymisessä menee yhteensä 6½ h (pelkkään kotimatkaan eli noin 120km meni 3 tuntia...)  nii hohhoijjaa! Kieltämättä maisemat oli kyllä aivan mahtavat ja oli ihan kiva viettää päivä ihan vaan isin ja äipän kaa :).Loppuilta menikin Eat Pray Love:n katsomisessa kärähtäneiden poppareitten kanssa (miksi en ikinä opi ottaa niitä ajoissa mikrosta pois...). Kellokin alkaa jo näyttää nukkumaanmeno aikaa, muttei sitä tietenkään vielä malta pistää konetta sivuun. Hyviä öitä tai huomenia kuitenkin kaikille Edelmannin tahtiin!

16 comments:

 1. oot tosi nätti ja tyksin kovasti sun blogista!:>

  ReplyDelete
 2. Kiva blogi ! :) Liityin lukijaks, liity mulle kans jos pidät mun blogista: www.hennanblogii.blogspot.com

  Voit kans äänestää mun blogia Tähtibloggaaja kilpailussa: http://www.cosmopolitan.fi/galleria/10/tahtibloggaaja/351/hennan_blogi
  Jokainen ääni on tärkeä, Kiitos jo etukäteen ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos! ja liityin :)onnee viel kilpailuun!

   Delete
 3. Oon niin kateellinen sulle ku asut siel!:) Ootkos nähny jotain tunnettui julkkiksii paljon ku niitä siel ainaki riittää?;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ei täällä loppujen lopuksi nii kummallista oo, turhaan kadehdit :) en oo kyllä tainnu nähä oikee ketää! tai no iskä oli 50 centin kaa yhtä aikaa samassa hotellissa joku viikko sitten mutta seki oli LA:ssa eli iha eri puolella manteretta. ja ainiiii pienenä näin sellasen näyttelijän kun denzel washington ku ne kuvas meijän ruokakaupassa elokuvaa!

   Delete
 4. voiii ihana julle!!<3 t.katapatatatata;)

  ReplyDelete
 5. On kyllä upeita maisemia! :)

  http://the-nomi.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. on kyllä joo, eikä kamerakaan millään saanu yhtä hienolta näyttämään ku paikanpäällä! :)

   Delete
 6. Replies
  1. voi kiitos! olet kyllä itsekkin mahottoman kaunis :)

   Delete
 7. oivoi ku oot kaunis näissä kuvissa!+ tooosi mahtavia maisemia!:))

  ReplyDelete
 8. Oii ootpa kaunis:))

  http://emiliaadele.blogspot.fi/

  ReplyDelete