Wednesday, October 31, 2012

Hurrikaani Sandy

Happy Halloween!

Nyt on Hurrikaani (vaikkei se virallisesti hurrikaani kyllä sit enään ollut) Sandy jo menny ohi ja tuhoja aletaan korjailee. Oletan, että jokainen on nähnyt jonkunlaista uutista asiasta (esim iltalehti täynnä) joten en ala sen kummemmin selittelee. Me päästiin tosi helpolla vaikka se kulkiki ihan vierestä, sähköt pysy koko ajan! Oltiin kyllä aikalailla ainoita tosin :D Maanantai aamuna näytti vaan perus sateelta ja tuulelta, kun se pikkuhiljaa voimistu. Viiden aikaan alko olee jo merkittäviä puuskia ja meillä siirrrettiin telkkari toiseen huoneeseen, ettei kellään ois houkutusta olla meidän toisessa olohuoneessa, koska se oli aikalailla ainut huone johon ois voinu puu kaatua.  Seittemän jälkeen valot jo vilkku pari kertaa ja tuuli edelleen koveni, mutta puuskissa vaan oikeastaan. Toi alhaalla oleva video taitaa olla siinä kuuden ja seittemän välillä kuvattu. Yheksältä oli jo niin pimeä ettei ulos nähny kunnolla, mutta siinä vaiheessa alko olee jo iha kunnon kunnon tuulenpuuskia joista oikee innostuin, mutta nukahin jo joskus 10 aikaan.

 Aamulla heräsin pettyneenä, että missasin myrskyn huipun, jonka piti täällä olla yö kahen aikoihin. Lähettiin isän kaa ajelee kattoo tuhoja ja päädyttii poikkeamaan lähelä asuvien suomalaisien luona, koska siellä oli vaan suomesta tulleet isovanhemmat laspsenvahtina tän viikon. Heiltä oli tietenki sähköt menny ja klo 17 maanantaina ja sisällä oli kyllä jo tosi vilponen! Sellanen generaattori piti jääkaappia ja pakastinta kylmänä, mutta seki hajos sillä aikaa ku oltiin siellä. Ei auttanu muuta ku lähteä kotoa hakemaan meidän generaattori heille lainaan

Kun oltiini saatu kone hyrräämään, lähdettiin autokaupoille jos saatais hierottua hyvä tarjous näin myrskyn takia. Matkalla näky jos jonkinlaista oksaa ja puuta nurin. Ruskasta turha enää unelmoida, jos puu oli pystyssä pysyny, nii lehdet oli ainaki lähteny tuulen mukana.

Keskiviikkona ei ollu mukava herätä kouluun kun sai heti kuulla, että mun koulun "vihollis" high schooli joka on itseasiassa paljon meidän kotia lähempänä oli suljettuna vieläkin sähköjen puuttumisen takia. Noh pakko se oli lähteä reippaana aamutuimaan oppimaan.

Halloweeni menee kyllä ny vähäsen tylsissä merkeissä. Harkat ja armotonta kokeeseen lukua on luvassa tänään, ja kyllä harmittaa, muttei sille nyt voi mitään.. Tässä vielä kuvasia viime päivistä!

 
Tässä meidän suojakomero, joka on siis yleensä portaiden alapuolella (niinku missä Harry Potter asu :D ) joka sai uuden ilmeen Sandyn takia! Oli ruokaa, vettä, makuupusseja, ja pelejä pahimman varalle.


leivoin wohou!
puu kaatunut sähkölinjan päälle
sopivasti havunneulasia!
Pahoittelut noin huonoista kuvista, muttei parempaa oo tähän hätään :(


                                                    

Tässä vielä vähän tunnelmia, älkää välittäkö mun höpötyksistä :D


Ei  mulla nyt muuta, meinaa tulla vähä kiirus tässä. Moikkamoi!

No comments:

Post a Comment