Wednesday, October 24, 2012

Höpöttelyjä

ÄÄÄ loma nyt pliis!

Koulua ei oo ollu ees kahta kuukautta ja oon jo iha loppuun kulutettu! Melkein joka päivälle on joko harkat, töitä, tai mahottoman isolta tuntuva läksypino! Torstai tuntuu aina jo viikonlopulta, se kun on eka päivä jolloin ei ole siis mitään varsinaista menoa. Sitä odotellessa..

Toisaalta, vaikka kuinka vihaisinkin esimerkiksi tuonne töihin menoa niin pakko sinne on mennä ku joka päivä menee haaveillessa ens kesänä tapahtuvasta omilleen muutosta! Mulla on jo kaikenlaisia listoja kaikista hilavitkuttimista mitä on "pakko" saada omaan kämppään, ja koska onnistuin tuhlaamaan kaikki säästöt viime kesänä suomessa ku olin lomalla (huomas että joku oli täyttäny 18 ;D ) nii nyt on alotettava säästöprojekti taas oikeen urakalla. Tää säästäminenkin menee mulla kyllä vähä överiksi, ku esimerkiksi nyt viikonloppuna olevat kaverin synttärit aiheuttaa turhaa päänvaivaa sen takia etten halua maksaa sitten sitä omaa ravintolaruokaa ( kyseessä vielä ruoka jota en haluaisi syödä, ja kaverikaan ei mikään läheinen). Lahjakin pitäisi hommata! Ite ku ostin 99 senttiä maksavan sipsipussin viime viikolla nii heti näin silmissä mun talouden kaatuvan, että mitäköhän tästä nyt tulee. Saa nähä jääkö perjantain football peli pääsymaksun takia välistä.. Nyt kyllä meni vähä höpöttelyn puoleen, mutta minkäs teet kun mitään ei oo tapahtunu ja silti haluttais nii kovasti kirjotella!

Huomenna on onneksi senioreille sellanen Harvest Fest. Tarkkaan en osaa oikeen kertoa vielä ku en sitä oo tietenkään vielä kokenu, mutta koulua on vaan kaks ekaa tuntia (eli 7:20 - 10:53 kuitenkin....) ja sitten mennään pihalle jossa on jotain syötävää ja pelejä ja poppulinnaa sun muuta. Jeejeee :)

No mutta takasin tähän päivään. Käväsin tekasemassa pikku jätskiannoksen tuossa ja jäin ulos istuskelee että postiauto ajelee tuosta ohi ja tois mulle koulukuvat. Ilma on ihan mahtava ja ihan tuosta pään päältä liiteli kaks haukkaa nii kyllä kelpas! Ei niin harmittanukkaa ettei niitä kuvia vielä tullutkaan. Enpä enää jää enempää pölisemään, nyt on kouluhommien vuoro ennen reeneihin lähtöä!

Heipsulihei :)

Ps. Banneritaistelu on toistaiseksi päättynyt :D Aina se mustavalkonen mielyttää omaa silmää eniten loppujen lopuksi, jospa tää nyt pysyiski jonku hetken. Ja kiitokset vielä kaikille lukijoillekkin, toivottavasti jotain mielenkiintosta löytyy tästä blogista! :)

6 comments:

 1. Heippa,

  aattelin kommentoida kun löysin just sun blogin ja huomasin et asustelet ihan samalla seudulla, missä mäki oon asunu. DC on ihana <3 Onks sun jonpikumpi vanhempi "työmatkalla" vai miten ootte päätyny sinne? Jään seurailemaan tätä, vaikuttaa kivalta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. aijjaa vähä siistiä! millos oot täälläpäiin ollu? :) juu isän työn takia täällä asuillaan :) ja voi kiitos, kiva! :)

   Delete
 2. Oi oot tosi nätti! Jään lukemaan, tää sun blogis aihe on mielenkiintonen!

  <3: mamitun.blogspot.fi < ois kiva jos kävisit kurkkaamassa mun blogin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. voii kiitos paljon, oot itsekkin toosi kaunis! :) ja kiva kuulla :p kävin kurkkii ja liityinkin!

   Delete
 3. ihana banneri ! :)

  > http://yesitismyblog.blogspot.fi

  ReplyDelete