Thursday, October 25, 2012

Harvest Festiä


Oioioi ihanaa olla senior! Tänään oli siis meidän koulussa sellanen harvest fest -niminen "tapahtuma" 12-luokkalaisille. Jo pelkästään se, ettei tavinnu olla loppupäivän tunneilla oli huippua, mutta muutenkin oli kyllä tosi onnistunu päivä mun mielestä, sää ois voinu olla parempi.. Meidän 3rd period - luokka meni ulos auttamaan (eli istuskeltii pihalla kylmässä ja kannettii parit limsat ja hot dogit pöydille) jo yli tuntia aiemmin ja oli ihan mukava kerranki olla auttamassa jossain tapahtumassa, sitä kun en oo täällä koskaan tehny vaikka tykkäisinki.

Heti ekaksi sitten ku muutkin pääs tunneilta mentiin bleachereille (ne football-kentän katsomot) ottaa iso kuva kaikista senioreista, joita siis meidän koulussa on noin 500. Varmasti tuli hienon näkönen ku vähintään 90% oli samanlaiset senior paidat jotka saatiin pari päivää sitten (vihdoin, koko kesä niitä suunniteltiin yhdessä luokan facebook sivulla!). Sit ei muuta ku pomppulinnoille :D Vaikken aluksi ollu niistä niin innostunu, nii pakko se oli vähäse siellä pelleillä, kerranhan sitä nuoria vaan ollaan. Ruoaksi oli hamppareita, hodareita, sipsejä, keksejä, hattaraa, ja sellasia snow conesseja ja kyllä maistu! Jonossa sai seisoskella varmaan lähemmäs puolta tuntia.

Periaatteessa siellä ois pitäny olla koulupäivän loppuun saakka, mutta puol 12 jälkeen porukkaa alko pikkuhijaa kaikkoamaan, ja itsekkin yhdeltä lähdin kotia kohti, tosin vaan hetkeksi koska kahdelta piti hakea pikkuveikka koululta.

Kotona tein annoksen nachoja ja salsaa -julia style! Eli salsaa ja nacho murusia vaa sekasin kuppiin ja lusikalla nassuun, tää toimii hyvin jos ne lastut on menny iha murskaksi/dippauskelvottomiksi. Telkun ääressä on loppuilta menny kattoen mm. Frendejä (ah♥ mun rakkaus!), Say Yes to the Dressiä (joooooo hääohjelmia pakko), ja Cops- poliisi ohjelmaa. Ihanaa ihanaa ihanaa kun ei tarvitse mennä yhtään mihinkään! Lökärit ja löysä t-paita päällä on hyvä olla.

Mun huone on kyllä ihan kun pyörremyrskyn jäljiltä taas eli tämä tyttö ottaa imurin ja pölyrätin käteen ja alkaa siivoamaan vimmatusti!

Mitä loistokkainta perjantaita suomen suuntaan! :)


En tiedä miksi tossa lukee eggs :D niitä ei ollu tarjolla!
Keksipaketteja oli about 100


Koululla on oma poliisi lähes aina paikanpäällä


Punainen meri


Jonotusta jonotusta..
Ah vaikka kuva toista näyttää, tuo hamppari oli mitä mahtavin :p


Kotia kohti!
Herkkuannos hih

8 comments:

 1. Aww näyttääpä hyvältä! :)

  ReplyDelete
 2. Käyttekste usein suomes päin?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihan vaan kesät ollaan oltu suomessa, ei sen useammin valitettavasti :(

   Delete
 3. Ihanaa että löysin sun blogin, rakastan tälläsiä♥ liityin lukijaks :) oot muute ihan superkaunis! :)

  www.kuuhunjatakaisin.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi että ihana kuulla<3 ja kiitos paljon!! :)

   Delete
 4. Voi että miten kaunsi oot! Ja mukavan oloinen blogikin, sait uuden lukijan. :)

  http://peace-love-hustle.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. voi kiitos hirmuisesti ja jee kivakiva!! :)

   Delete