Tuesday, November 6, 2012

Election Day

IIks jännittää! Nyt on tärkeä päivä koko maailmalle, eli USA:n presidentin vaalit! Äänestyspäivä on jenkeissä siis joka neljäs vuosi marraskuun ensimmäisen maanantain jälkeinen tiistai, näinkin yksinkertaisesti :D On tätä Obaman ja Romneyn taistelua jo joutunut kattomaanki iha tarpeeksi nimittäin mainoksia pursuaa telkkarista, radiosta, tien pientareilta, autojen bumber stickerseistä, nettisivuilta, ja tietenkin kaikkien suusta. En malta oottaa tuloksia!

On kyllä oll ihana taas viettä tällänen pitkä viikonloppu, varsinkin ku tiedän kuinka kiireinen tästä loppuviikosta on tulossa. Löysin aivan ihanan pipon itselleni joululahjaksi ja hiuksetkin värjäsin tänään! Seuraavaksi suuntaan töihin päin ja sen jälkeen aikasin nukkumaan, että jotenki selviän tuon kouluaamun..
Ja voi vitsit yli 50 lukijaa, en ois ikinä arvannu että näin nopiaa näin monet jaksaa mun höpinöitä lukea. Ootte ihania :) 
-Julia♥


4 comments:

 1. Hei, en oo varma ootko kirjottanu jo aiheesta täällä, mutta saisko udella millaisia suunnitelmia sulla on tulevaisuudelle? :) Kun kerran viimeistä vuotta ilmeisesti olet tuolla high schoolissa, niin aiotko jatkaa opiskeluja vai etsitkö töitä vai..?

  Sulla on muuten tosi kivat hiukset, ja oot muutenkin kaunis! :>

  ReplyDelete
  Replies
  1. en oo tainu kertoa siitä itseasiassa, ja tottakai aina saa kysyä! :) Me muutetaan ihan koko perhe takasin suomeen ens kesänä ja mulla itsellä sit suunnitelmissa pitää välivuosi töiden parissa (toivottavasti ainaki löytyis!) ja pääsykokeisiin lukiessa jos sit keväällä hakisin yliopistoon jonnekki päin suomea :)

   ja oi että kiitos paljon! :p

   Delete
 2. Mimmonen ilma siel on tällei "syksyllä"? Mimmosii vaatteit pystyy pitää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Lämpötilat täällä heittelee aikalailla koko syksyn/talven/kevään ajan että hyvin voi olla pakkasen puolella ja seuraavana päivänä +15, mutta sanoisin että nyt on aikalailla tuossa 10 asteen paikkeilla. Tosin lunta/räntää on luvattu täksi illaksi, saa nähä!

   Eli kenkinä toimii nyt kun on jo viileämpää nii ihan uggsit, jalassa farkut ja päällä joko ihan vaan huppari tai sitten täällä tosi suosittu north facen sellanen fleecetakki. Täällä kyllä jotkut kulkee shortseissa ympäri vuoden, mutten itse ikinä tarkenis niin! Hullua touhua se

   Delete