Wednesday, November 7, 2012

4 More Years 4 Obama

Wihii onneksi olkoon rakkahin Barack Obama! Seurasin jo töissä telkkarista äänien laskentaa ja olihan se aika mahtipontista. En tiedä jaksoko kukaan valvoa sitä katsomaan, mutta oli mm jääkenttä johon maalattu Yhdysvaltojen rajat, ja joka kerta kun selvisi jonkun osavaltion tulokset, niin se osavaltio maalattiin joko punaiseksi (Romney/ Republicans) tai siniseksi (Obama/ Democrats). Odotettiin että tuloksienlaskenta jatkuisi yö kahteen, joten päätin mennä nukkumaan, ja juuri kun olin suihkussa niin selvisi että Obama oli vienyt voiton. Jatkoin sitten iltapuuhia ja olin jo puoliunessa kun iskä koputtaa oveen ja kysy että lähtisinkö mukaan DC:n keskustaan katsomaan menoa ja pakkohan se oli lähteä! Olihan se ihan once in a lifetime kokemus nähdä ne tuhannet ihmiset juhlimassa valkoisen talon edustalla. Pääsin iltalehteenkin yhdellä mun videolla!!! Uutisen näet tästä .

Mulla kävi vähän sääliksi Mittiä kyllä, onhan se uhrannu tähän monta vuotta ja miljoonia dollareita. Munkin luokalla on poika joka on die hard- republikaani joka tietää Yhdysvaltojen politiikasta ihan kaiken, niin oli kyllä niin pettynyt ja vihainen tänään koulussa että tuntu itestä pahalta. Hänhän haluaisi itse tulevaisuudessa presidentiksi, enkä yhtään epäile hänen mahdollisuuksia siihen! Aika näyttää miten käy.

Anteeksi muuten nyt vähän tälläsestä politiikka pläjäyksestä, harvaa kun tää kiinnostaa :D Tän piti olla ihan lyhkänen postaus, mutta aina tota tekstiä multa vaan tulee ihan liikaa. Vielä muutama pikainen kuvanen tään loppuun ja ois mulla pari videotaki, muttei tää blogger nyt suostu yhteistyöhön nii jää ne ainaki nyt laittamatta.

Huhheijjaa nyt riittää nämä presidentin vaalit! Voisin kattoa tässä pari jaksoa frendejä ennen kun lähden taas koulun suuntaan tilaisuuteen josta kerron sitten varmaankin huomenna :)

 Byebye ♥


10 comments:

 1. Meillä porukka taas oli vihasena koulussa kun Obama voitti. Face kanssa oli täynnä kirjotuksia missä toivotaan Mittille voittoa

  ReplyDelete
  Replies
  1. oho joo sehä riippuu nii paljon alueesta! oli täälläki paljon pettyneitä ehottomasti ku aikalailla tasoissa oli noi mielipiteet mutta romney kannattajat kai meni vaan vihasena nukkumaan sen sijaan että lähtis kylille pomppii

   Delete
 2. onkos sulla muuten jenkkien kansallisuutta?

  ReplyDelete
 3. Mielenkiintonen blogi sulla! Liityin lukijaks:-)!

  http://kakezs.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti, kiva kuulla!! :p liityin sullekki, oli niin ihanan näkönen :)

   Delete
 4. Ompa kivanoloinen blogi! :) Itsekin amerikassa useamman kerran käyneenä tällasia on kiva lukea :) Mulla jäi silti epäselväksi, että missäpäin asustelet siellä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitoksia! oi vitsit missäs päin oot käyny? aajoo hups en oo välttämättä maininnukaa sitä, mutta siis ihan tässä Washington DC:n esikaupunki alueella :)

   Delete
 5. Vaikka ihan suomessa asustelen ni yhdysvallat kiinnostaa mua ja ois niiin kiva käydä siel. Ehkä joskus meenki käymää:) Mä olin niin onnellinen ku Obama voitti ne vaalit se vaa on mun mielest niin paljon parempi:D (kaikkii kinosti tää:D) Ja muuten kiva blogi ja kaunis oot!<3 :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa ehottomasti käydä jos joskus siihen on mahollisuus! :) Noniimpä, en ollu Romneyn kaa samaa mieltä oikeastaan mistään :D ja voi kiitos kiitos paljon! :)<3

   Delete