Sunday, January 6, 2013

Paljon Asiaa Ei Mistään

Taas on vierähtäny turhan pitkä aika bloggailusta, mutta minkäs sille voi. Aina ei vaan riitä aikaa taikka kerrottavaa.

Viimenen viikko on kulunut mulla One Tree Hill- sarjan (Tunteet Pelissä) parissa aika ahkerasti, mutta koulun alkaminen keskiviikkona toikin mukanaan heti arjen ja kaiken kiireen ja stressin mukanaan. Tämä päivä on mennyt kuitenkin rentouttavissa merkeissä salilla käynnin ja leffojen parissa. Pääsin tänään saunomaankin ensimmäistä kertaa yli 1½ vuoteen! Salilla on siis sauna, ja yllättävän hyvin ne on saanu siitä suomalaisen. Ah oli aivan ihanaa saunoa, ja se mut varmaan houkutteleekin salille useammiin nyt kevään mittaan.

Illan "pää"elokuva olikin The Notebook, jokahan on täällä ainakin jonkin sortin klassikko chickflick johon oon suuntaunu aika varauksella. Yllätyin, ja tykkäsin kovastikkin! Olihan se tavallaan normaali ennaltaarvattava rakkaustarina, mutta joskus sellaset on juuri mitä haluankin katsoa :) . Vielä vähän aikaa sitten ajattelin, että Ryan Gosling ei oo yhtään "mun tyylinen", mutta koko ajan se vaan viehättää enemmän. Hihi!

Voisin vielä tähän loppuun vähän mainostaa iPhonien omistajille Snapchat-sovellusta! Siinä siis voi lähettää kavereille/tutuille kuvia tai videoita muutaman sekunnin ajaksi jonka jälkeen kuvan saaja ei voi sitä enään nähdä. Tietty screenshotin voi ottaa, mutta silloin kuvan lähettäjä saa ilmoituksen siitä. Tää on ollut jo pidemmän aikaa suosittu täälläpäin, mutten oo törmänny kehenkään suomalaiseen joka olisi tästä puhunut. Mutttttta siis tää on oiva keksintö tylsille koulutunneille esimerkiksi niin levittäkää tietoa tai snapchat:kää mulle, "julia-anniina" ! :)

That's all for today, pahoittelut kuvien poissaolosta antakaa anteeksi tämän kerran!

-Julia

6 comments:

 1. Oon kans huomannu et harvalla suomalaisella löytyy snapchat.. Pakotin mun kaverii lataa sen et ees jollain mun kaverilla ois snapchat :D:D ja nii mun snapchat on sargguu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo sinä oot eka jolla oon kuullu että on!! haha jeejee lisäilen sua ja ehkä joskus lähetän jonkun yllätyksen :p

   Delete
 2. Ääää.. Et oo kirjottanu pitkii aikoihin:( Millon tulee seuraava postaus?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. anteeeeksi hirmuisesti!! on ollut vaa vahan hulinaa tassa ja viela seuraavan viikon ajan mutta yritan varmasti nyt viikonloppuna vasata jonkun nakosta postausta ja sit tammikuun loppupuolella alkaa taas normaaliin tahtiin!!!

   terveisin julia (en jaksa kirjautua nyt ku oon vaan koulussa :) )

   Delete
 3. apua, oon niin pitkään halunnu käydä ees jenkeissä ja nyt kun selailee tätä sun blogia niin vielä enemmän tekee mieli matkustaa.. sulla on ihana blogi !<3 (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. suosittelen täällä käymstä ehdottomasti!! ja voi kiitos paljon! :)<3

   Delete